Natural Born Sinners zeggen “nee” tegen Tattoo Discriminatie!! Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kwaliteit van de tattoo wordt gewaarborgd. Niet elke tattoo is een goede!

We steunen doelen die zich richten op tattoo’s van kwaliteit. We zien namelijk dat de tattoo scene negatief bevlekt wordt door de opkomst van vele scratchers waardoor de tattoo wereld een slechte naam krijgt. (Een scratcher is iemand die het vak niet onder de knie heeft, zichzelf wel als tattoo artist voordoet, en de huid van mensen verminkt door superslechte tatoeages.)

Het tatoeëren is een ambachtelijk vak dat bestaat uit meesters en leerlingen. Je kunt jezelf het tatoeëren namelijk niet aanleren, desondanks de mispercepties die zijn gecreëerd door de media. Door de bekende televisieprogramma’s denken veel mensen dat dit moeilijke vak simpelweg “op te pakken” is. Men vergeet vaak dat de bekende tattoo artists jarenlang stage hebben gelopen bij een meester voordat zij het vak konden en mochten uitvoeren.

Klanten kloppen met regelmaat bij een legit tattoo artist aan om hun verminkte werk van een scratcher op te laten knappen. Veel van deze goede tattoo kunstenaars zeggen “nee,” omdat zij niet het risico willen nemen om daar hun naam aan te verbinden. Daarom zeggen wij als Natural Born Sinners “NEE” tegen scratchers!!!

Scarred for Life
“Voor het leven beschadigd” is een zin dat in vele monden ligt wanneer men het over getatoeëerde mensen heeft. We zijn van mening dat er veel ergere dingen in de wereld gebeuren dan mensen met lichaamsversiering, zoals kindermisbruik en pesten. Daarom zeggen wij “nee” tegen kinderleed!

De Shirts!
Op de shirts zie je ons met het krachtige logo van Natural Born Sinners’ Loyal 2 NoOne. Achter dit logo schuilen mensen die het opnemen voor degenen die het niet voor zichzelf kunnen opnemen: kinderen. De drager van ons shirt dient zich daar ook bewust van te zijn. Naast dat bewustzijn hebben we nog een andere voorwaarde om Loyal 2 NoOne te mogen dragen: je moet minstens 15 uren aan tattoo-sessies hebben ondergaan op zichtbare plekken. Te noemen: Hoofd, nek, handen en onderarmen en benen.
Uiteraard heb je L2NO te pakken als je de 15 uren grens bent gepasseerd maar dan zul je ons de bewijsvoering hiervoor moeten leveren in de vorm van foto's.

Heb je minder dan 15 uren ervaren? Dan mag je onze Supports shirts dragen, deze zijn minstens zo krachtig maar het betaamt dan wel “steun.”

Ga naar de pagina merchandise voor de T-shirts of klik hier.