Vooralsnog zijn op deze pagina alleen nog de leden en support shirts te bestellen maar in de toekomst zal dit met verschillende items worden uitgebreid.

De Shirts!

Op de shirts zie je ons met het krachtige logo van Natural Born Sinners’ Loyal 2 NoOne. Achter dit logo schuilen mensen die het opnemen voor degenen die het niet voor zichzelf kunnen opnemen: kinderen.
De drager van ons shirt dient zich daar ook bewust van te zijn. Naast dat bewustzijn hebben we nog een andere voorwaarde om Loyal 2 NoOne te mogen dragen: je moet minstens 15 uren aan tattoo-sessies hebben ondergaan op zichtbare plekken. Te noemen: Hoofd, nek, handen en onderarmen en benen.

Uiteraard heb je L2NO te pakken als je de 15 uren grens bent gepasseerd maar dan zul je ons de bewijsvoering hiervoor moeten leveren in de vorm van foto's.

Heb je minder dan 15 uren ervaren? Dan mag je onze Support shirts dragen, deze zijn minstens zo krachtig maar het betaamt dan wel “steun.”

Aanvragen met originele motivaties worden gewaardeerd!
Onze shirt aanvragen lopen via onze openbare facebook pagina, je kan daar een bericht sturen en dan komt het bij de juiste personen terecht.

Onze pagina kan je vinden door op het fb icoon te klikken.Mocht je geen facebook hebben dan kan je een email sturen naar nbs.aanvraag@gmail.com

Vergeet niet je adres en maat mee te sturen en als het mogelijk is wat foto's van je tats.